Jag lägger ner gaffeln. Magen är äntligen mätt. Jag måste börja äta i tid innan jag får sådana hungerkänslor. Jag sitter på Rörstrandsgatan på Kalf&Hansen. Klockan är halv två på eftermiddagen och jag har många roliga tankar efter förmiddagens möte. 

Ni vet när man träffar någon, som träffar eller känner någon, och som tror att ”ni två kan ha nytta av varandra!”. Så var det idag. För ett tag sedan föreläste jag på Rotary på Bank Hotel. Då var Fredrik med och lyssnade. Han introducerade mig till Niklas. Som i veckan kontaktade mig och sa, känner du Leila Karchaoui som är en av dem som har startat Bygg Broar. 

Nej, jag känner inte henne, sa jag. Då ska vi ses, sa Niklas. Och sagt och gjort. Efter en skön promenad från Karlavägen till Stureplan och vidare mot Joe & the Juice vid Riche så träffades vi allihopa. 

Eller först fick jag och Niklas ett fint samtal på en timme (eftersom jag för en gångs skull lyckats komma en hel timme för tidigt). Det var ett fint samtal om livet, hälsan och valen vi gör. 

Leila visade sig vara en stark kvinna med stor drivkraft och spännande personlighet som arbetar, precis som jag, med hjärtat.  Vilken glädje att få dela samtal och lära sig mer om nya perspektiv. 

Fylld i hjärtat gick jag från mötet och hoppas på en fortsättning.

Tack Niklas!

Kram

Mot utanförskap och främlingsfientlighet
För gemenskap och öppenhet

Privacy Preference Center