Åh, underbara fredag. Solen skiner och skiner och värmer mig där jag sitter på balkongen. Nedanför hos mormor och morfar tittar sonen på några barn som har för sig en galen vattenlek på gården. 

Ro. Absolut ro. Lite så känns det. Maj månad är för mig tid för nedvarvning efter ett sjukt tempo under året. Och nu är det tid för mig. Jag har tränat mina 50 minuter yoga och försöker att lyckas med spliten och spagaten.

Har nyss ätit middag med mamma och pappa. Kebabtallrik köpt från vår vän pizzabagaren (till dem inte till mig). Han har haft inbrott och för att ge honom lite helgmys gick vi och köpte två blommor och en chokladask. Han blev så glad, och överraskad.

Dessförinnan har jag fått chansen att kramas med såväl Åsa på ”vårt” Waynes coffee i Sundbyberg. Därefter med Jessica, en familjevän. Hemma hos henne och familjen är det så fint och ”feng shui” är bara förnamnet. En fika ute på uteplatsen fick vi till.

Vid lunch höll jag en föreläsning för Länsförsäkringar AB på Tegeluddsvägen i city. Min vän Ursula Jarl, HR-chef och otroligt engagerad och klok, bjöd in mig tillsammans med Hållbarhetschefen Christina Hillesöy. Och de 60 som närvarade på plats (övriga via video) de var så himla fina. Tack till er alla för att ni är ni!

Nu är det helg. Och jag tycker det är underbart. Jag ska jobba lite, gå på utställning och försöka vifta med tårna så mycket som möjligt.

Hoppas du får en fin fredag, var rädd om dig.

Kram