Jag har haft enormt svårt att koppla av denna juli-månad. Att vara hemma själv 12-13 timmar med 4 busiga barn är inte att vara ledig. Så att tre av dem åkte iväg till släkten var lite skönt. Även om både jag och Charlie saknar dem.

Att träffa vänner är ingenting jag alls hinner med desto mer. Därför är det så väldigt välkommet att vi åker till Anna och säger hej till hela familjen.

Anna är världens finaste vän. Hon ger mig raggsockar, för det är kyligt, Rooiboste (som jag egentligen inte brukar dricka men testar och det är riktigt gott!) och kloka goda råd på vissa bekymmer som jag har.

Anna och Fredrik har tagit sitt pick och pack och flyttat till Hedemoras skogar, men de har huset kvar strax i närheten av vår lägenhet. Det blir mycket att ta reda på, så medan vi samtalar jobbar Anna och jag går bredvid. Ja, man kan tycka att jag borde hjälpa till. Men Anna ber mig att bara ta det lugnt. Så jag försöker för en gångs skull att göra just det.

Visst kan jag vara spontan i stunden. Men det är sällan jag låter mig själv göra det andan faller på. Då vi inte har varken tid eller plats att vara på, jag och Charlie. Så säger vi hej då åt vännerna och åker på spontan-bio till Mall of Scandinavia.

Vi har inte varit på bio sedan 2019 innan Corona, typ jullovet. Så det är väldigt kul att Filmstaden har öppnat igen.

Avstånden hålls, vi är endast 10 personer i salen, och filmen Ella Bella bingo är väldigt fin. Charlie vill se den för att recensera till yngre barn. Och för att den handlar om vänskap, ett tema han älskar då han har kämpat mycket med just vänskapen. Hans recension kan du se i min nya Youtube-kanal (följ gärna!)

Innan kvällen avslutas hurrar jag högt för jag får en tid för body sugaring i city. Det var på tiden! Håren har blivit lite väl långa. Men det är ju semester, trots allt.

Kram