Det är vår första fars dag tillsammans. Barnen, mannen, sonen och jag. Och det innebär att jag måste tänka på att det finns såväl barn som bonusbarn.

Min man är väldigt nära sina tre barn. Och jag och min son är nu också en del av deras enighet, och de av vår tidigare tvåsamhet.

Barnen och mannen är borta och leker på Laser Doom i Stockholm under eftermiddagen, då hinner jag såväl städa upp, handla och förbereda middag och lite farsdags mys.

Jag orkar inte göra någon speciell dukning denna gång (jag har ju varit riktigt sjuk hela helgen och är ännu ganska mör). Men det blir precis som vi är familjen Juusela-Ljunggren. Enkla.

 

Jag har ordnat ett speciellt ”plakat” med olika frågor som alla fyra barnen ska få svara på om min man/deras pappa/bonuspappa. Det är en personlig gåva som kommer direkt från barnens hjärtan, kan det bli bättre?

Alla barnen fick sedan skriva under och de älskade den mysiga gemenskapen som det innebar att få skriva ett plakat som denna, till hyllning av deras pappa/bonuspappa.

Innan det blev dags att gå till sängs så gjorde även Amanda, 8 år, en tatuering på min högra arm. Familjen och kärlek skrev hon, Och det är sant, familjen är kärlek.

Kram