Lycka. Riktigt fin lycka. Så känns det i mitt hjärta just nu. När jag sitter på SJ-tåget på väg hem från Katrineholm denna becksvarta kväll. 

Jag och Ica-handlaren Emil Remröd Ica Maxi Stormarknad i Katrineholm har jag haft en superfin kväll tillsammans med representanter från det lokala föreningslivet. 

Tillsammans utgör de en viktig del av civilsamhället och fritiden. En tid då det handlar om att visa gemenskap, öppenhet och empati. För många är föreningen ett andra, eller till och med första, hem. 

Och då gäller det att man blir välkomnad för den man är. Och att det är okej att vara sig själv. För att stötta föreningslivet med alla aktiva, ledare och familjer så har Emil och hans kollegor valt att sponsra arbetet för sociala kunskaper, ökad empati och gemenskap till föreningarna. Hur häftigt är inte det? Jag och mitt team är så glada och tacksamma. 

Så nu sitter jag här på tåget, och känslorna bubblar åt alla håll. Jag blir bara kärare och kärare i Katrineholmsborna. Såväl dem på Järvenskolorna som alla dem ikväll. 

Tack från mitt hjärta till alla er som kom och tog er fritid att lyssna på mig och Emil. Tack Ica Maxi Stormarknad. 

Nu åker jag hem och sover. 

Kram

http://www.likaolikametoden.se/personalpepp-med-ica-maxi-katrineholm-2/