Jag bor själv i HSB Stockholm. Och har gjort det i många år. När jag kliver in genom de läckra portarna till Sven Hultins Plats, just nära Chalmers, är det för att besöka HSB Göteborg. 

Tack vare arbetet med HSB Norra Stor-Stockholm och underbara vd:n Catherina med team, stöttas tusentals skolelever, skolpersonal och vårdnadshavare i tolerans och inkluderande förhållningssätt tillsammans med Lika Olika.

Tillsammans med dem besökte jag Almedalen 2018 och fick kontakt med HSB Göteborgs vd Lars-Göran.

Och nu får jag ett värdefullt möte tillsammans med Freja, Chef för hållbarhet och utveckling, Jens, PR-och Kommunikationsansvarig, och Emma, HR-chef.

Freja har jag talat med några gånger innan. Hon är så enkel att ha att göra med, så det känns som om vi känt varandra länge. Även Emma och Jens har sådana karaktärer.

Det blir ett fint och engagerat möte. Vi finner varandra och jag känner mig glad och tacksam att de har tagit sin tid för att lyssna på mig och Lika Olika.

Nu håller jag tummarna för att vi kan starta ett gemensamt engagemang som skapar mervärde såväl internt, men framförallt externt i de lokala delar av Göteborg som de verkar i och för.

Trygga boendemiljöer börjar med trygga individer, helt enkelt. 

Kram