Två timmar tar det för oss, i en icke-luftkonditionerad bil, att åka från vår stadsdel Goregaon till Crawford market i Södra Bombay. Jag somnar och ligger utslagen på sätena medan min man håller sig sysselsatt med olika matematiska övningar.

När vi väl är framme är det som att kliva ut i hysteria. Överallt människor, skrik, gap, bilar, biltutor och människor i en enda veva.

Likadant inne på själva huvudmarknaden. Och man får inte en lugnt stund från försäljarna. Jag är inte så mycket för sådant. Jag tycker om att få ta min egen tid och om jag har någon fundering så frågar jag då. Men visst förstår jag dem, att de måste försöka stå sig i konkurrensen.

Jag finner två underbart ljuvliga skinnväskor som jag kommer att ha när jag tränar samt när jag reser i arbetet. För två år sedan var jag här senast och den handväskan jag köpte i slummen har jag haft så mycket.