För er som är i startgroparna av ett värdegrundsarbete, som vill stärka upp relationerna eller som vill ha hjälp att påbörja ett kulturarbete för spelare, tränare eller kanske supporters.

Produkter och tjänster för er som behöver komma igång, sätta eller fräscha upp tidigare kunskaper i er grundläggande plattform sinsemellan kring kulturen, värdegrunden, lagandan och arbetsmiljön.

Kartläggningsanalys


För att få en fördjupad förståelse om nuläget i klubben, och en viktig gemensam plattform för styrelse och tränare, utför Lika Olika intervjubaserade kartläggningar för att ge ett analysverktyg i det strategiska arbetet kring värdegrund, kultur och de mellanmänskliga relationen - för en klubb välkomnande och öppen för alla.

Tematiserade föreläsningar - tränare/ledare


Glädje, gemenskap och engagemang – tre av de viktigaste ledorden inom föreningslivet. För att få dessa “vackra ord” levande och angelägna erbjuder Lika Olika våra populära föreläsningar. Målet är, one dream one team, vilket innebär att ingen träning eller match är en enmansshow, inte livet heller. Vi blir starkare och bättre tillsammans – och föreningslivet handlar om att för-ena alla olika. Och det börjar med varje individs mindset, att vilja välja empati, medmänsklighet och släppa in fler i spelet som ni älskar.

Föreläsningarna kan kombineras med workshops i olika omfattning. Lika Olika erbjuder riktade föreläsningar åt tränare/ledare, spelare (åldersanpassat), vårdnadshavare och styrelser. Vi har även omtyckta VIP-föreläsningar åt sponsorer.

Kontakta oss för mer information: mary@likaolikametoden.se

Tematiserade föreläsningar - lag


Åldersanpassade föreläsningar i bla civilkurage, gränsdragningar, språkbruk, potential och prestation samt vad det innebär att se laget före jaget.

  • Laget före jaget
  • Prestation, trygghet, spelglädje
  • Spelplanen livet
  • Rasism
  • Hur människor fungerar
  • One dream one team

Tematiserade föreläsningar – vårdnadshavare


Hur ni har det tillsammans i laget, gemenskap, trivsel och alla olika slags situationer och relationer, börjar hemma vid de många köksborden. I föreläsningar till vårdnadshavare bjuder vi tillsammans in den viktigaste gruppen i hur klubben/föreningen i helhet lyckas - nämligen vårdnadshavarna.

Tematiserade föreläsningar – sponsorer


Lika Olikas grundare, Mary Juusela, är en populär föreläsare som har lång erfarenhet att ge värden åt finansiärer och investerare. I en VIP-föreläsning till era sponsorer skapar hon mervärden som ger ringar på vattnet.

“Jag kunde, under föreläsningen, kika lite på tjejerna som hade protesterat innan. De satt verkligen och lyssnade och det värmde mitt hjärta. Jag blev även så glad när några av dem kom fram till dig efteråt. Det betydde något för dem och det är ju det vi vill. Nå fram, stärka och bekräfta.”

 

/ Maria Andersson, Värmbol DFK, Styrelsemedlem samt tränare

Nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? 

Kontakta oss