Många investerar mycket tid, resurser och pengar i arbeten som blir till tillfälliga framgångar. Att levandegöra en kultur, värdegrund, riktlinjer eller positiva beteenden är ett systematiskt och strategiskt arbete som kräver repetition och kontinuerliga inspirations-kickar. Här finns dem!

AIM™


I Lika Olikas AIM-verktyg får tränaren/ledaren stöd i att levandegöra Glädje, Gemenskap och Engagemang inom det egna laget - och framför allt - få stöttning i att mäta progressionen.

Boosters - tränare/ledare


Ork, vilja och förmåga tryter för alla i perioder. För att ge tränarna/ledarna en positiv påminnelse, inspiration och ny ork i arbetet med lagen, erbjuder Lika Olika föreläsningsboosters. Våra boosters erbjuds digitalt, live eller inspelade via vår lärplattform Lika Olika Learning Lab.

Diplom


Lika Olikas olika diplom och utmärkelser är en del i att positivt boosta positiva beteenden inom klubben, tränargruppen eller det egna laget.

Att påminna om det som görs bra är en viktig del i en positiv gemenskap och en klubb öppen för alla.

Ambassadörskap


Kommer snart!

Posters

Lika Olikas Posters är en del i att positivt boosta positiva beteenden inom klubben, tränargruppen eller det egna laget.

Sätt upp posters i imklädningsrummen, på synlig plats i allmänna utrymmen och gå då och då igenom vad dem lyfter fram för positiva beteenden som ni önskar inom laget.

Årshjul

Lika Olika hjälper er att ta fram ett årshjul för systematiskt värdegrunds-och likabehandlingsarbetet inom klubben.

Säsongshjul

Lika Olika hjälper er att ta fram ett säsongsanpassat systematiskt värdegrunds-och likabehandlingsarbete inom klubben.

Nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? 

Kontakta oss