Jag fick för mig att gå och vaxa mig här i Indien. Priserna är en tredjedel mot hemma i Stockholm, och när solen skiner är det som om håret får superspeed vad gäller tillväxt.

Jag har ingen lust att stressa idag, alla resor hittills har tagit 60-120 minuter bara för någon eller några mil. Så jag googlar upp en plats i vår stadsdel Goregaon.

Det är i den lokala gallerian The Hub mall, på tredje våningen, som Palasia Salon&Academy ligger. Som på alla andra ställen är det hur många medarbetare som helst. En som öppnar dörren, en som stänger dörren, en som välkomnar, en som bokar, en som leder dig uppför trappan, nedför trappan…

Vaxningen och ansiktsbehandlingen (vilket behövs efter att ha tillbringat en vecka i denna smutsiga stad) tar 3 timmar. Det är så skönt (ansiktsbehandlingen) så jag somnar.

Det är väldigt spartanskt, och salongen är inte fin eller britsen skön, men jag gillar det. Och min behandlare är superduktiga och proffsig.

När jag går därifrån har jag fått någon reaktion på överkroppen dock. Men det går snabbt ner. Alla tittar med stora ögon på mig om min ljushyade man.