Det är en cool miljö på Drottninggatan 95 A, någon trappa upp. När HR-chefen Fredrik tar emot mig och Eddie inför min föreläsning för teamet  på MAG Interactive visar han att alla ska ta av skorna. 

Vilken himla tur att strumporna inte är trasiga, säger Eddie. 

Vi har faktiskt sockar att låna ut just därför, skrattar Fredrik. 

Det är flaggor i taket, härliga och kreativa arbetsmiljöer gjorda för att co-create. Spel och soffhäng. 

På ett teknikföretag som detta (som har skapat bla Ruzzle och Word Domination) är det en riktigt bra utrustning som är uppställd för mig. Dessutom ska kontoret i Brighton, England, också vara med på Skype. 

Jag har arbetat i Brighton så jag hälsar dem med glädje när de loggar in. 

Det är roligt att få vara på plats, att få dra föreläsningen på engelska och att dem på MAG är så genuint härliga och avslappnade. Det är ett bra gäng att avsluta arbetsveckan med. 

När föreläsningen är klar kommer en man med röd t-shirt fram. Känner du Gustav Norberg, frågar han mig. Från Bålsta alltså (där jag växte upp). Ja, det gör jag, säger jag. 

Eller snarare kände, eftersom vi gick i högstadiet tillsammans. Det är min brorson, säger han (som heter Anders). Så lustigt!

En annan man kommer fram, Håkan, och berättar att han har barn som går på Westerlundska gymnasiet och har hört mig som förälder där. Och så är Björn där och säger att han bor i Kungsängen, som jag.

Det är verkligen en liten värld. Eller rättare sagt, som jag brukar säga, vi är alla släkt på något vis. Så varför inte vara trevliga mot varandra. 

När de påbörjar sin AW och börjar skåla i glasen så passar jag på att gå. Men innan dörren stängs hinner en glad och härlig kvinna i fatt mig. Mary, vill du också ha ett glas?

Precis så där fint och inkluderande som jag just föreläst om. Jag tackar nej då jag vill hem till min son. Men jag uppskattar frågan, säger jag.

Kram