Hej Maria. Välkommen till Lika Olika som vår nya skoladministratör. Vi är nyfikna på dig.

Vem är du?
Jag är 36 år och bor i Hölö med min sambo Pierre och våra två söner Wilbur, som är 9 år, och Gordon, 6 år, samt två katter, några geckoödlor och en kameleont. 🙂

Kommer du från Hölö?
Nej, jag har växt upp utanför Uppsala tillsammans med mamma, pappa, min lillebror och lillasyster, men jag har bott i Södertälje sedan jag började på lärarutbildningen. Och även något år i Wales där jag arbetade som personlig assistent.

Vad har du för arbetsbakgrund?
Jag är utbildad 4-9 lärare och har arbetat på flera skolor och sysslat mycket med inkludering, värdegrundsarbete och normfrågor med ungdomar, något som jag brinner starkt för.

Har du något annat du brinner för?
Jag har många järn i elden! Dels spelar jag i ett medeltida band på fritiden och så dansar jag även Border Morris som vi även uppträder med. Annars älskar jag naturen och är mycket i skog och mark. Jag gillar även att idrotta och nästan alla former av bollsporter, min sämsta gren är nog orientering!


Namn: Maria Jansson
Bor: Hölö
Ålder: 36