Nu ser vi till att sprida glädje i Katrineholm, ropar jag. Och alla underbara män och kvinnor som representerar föreningslivet i staden jublar med. Tack vare Ica Maxi i Katrineholm är vi alla samlade på Statt ikväll. 

Jag fick kontakt med Anna Remrödsom driver Ica Maxi i Katrineholm tillsammans med sin man, genom Hyreshuset i Katrineholm (som även de är Lika Olika-faddrar). Och nu är vi igång med att stärka föreningslivet i Katrineholm tillsammans.

Medlemmar från såväl brukshundklubben, bandyföreningen, gymnastföreningen, konståkningsföreningen, basketklubben, golfklubben och handbollsklubben mfl samlas på Statt vid Stationsgatan 20.

Anna, utöver ägare även Personal och verksamhetsutvecklare, och hennes kollega Harriet Nilsson, försäljningschef tjänster och inspiration, och jag från Lika Olika, har tillsammans två timmar att inspirera järnet för att få med föreningarna att utbildas i tolerans med oss.

Ica Maxi i Katrineholm stöttar utbildningspaketet riktat åt föreningar, som går av stapeln senare i år via sitt Maxi United-koncept. Och det känns så himla fint att få vara en del av detta.

Två timmar flyger fram. I slutet, efter workshopen som de får göra för att se vad de får med sig efter min föreläsning som de kan koppla till den egna föreningen, får jag och Anna och Harriet så himla fin feedback.

Jag skyndade mig hela vägen från Stockholm för att komma i tid hit ikväll, säger Fredrik Wintervide. Och det var verkligen värt det! Jag tror på gemensamma krafter för att stärka Katrineholm.

Det är fina kramar och handskakningar jag får av deltagarna. Jag tror jag lyckades nå fram igen. Anna, Harriet och jag har aldrig tidigare träffats. Men nu är vi långt inne i djupa diskussioner kring allt spännande som skett i kvällen. Vi är överens, vi ska göra allt vi kan för att stärka Katrineholm.

Kram