Jag vill gå och äta på en Michelinbelönad restaurang när vi är i Indien, sa min man för någon månad sedan.

Sagt och gjort, vi har bokat in oss på Ziya, med rötter i den indiska matlagningskonsten.

Längst in i det superlyxiga Oberoi hotel vid Marine Drive i Bombay hittar vi restaurangen.

Det är otroligt vackra och påkostade rum, vinklar och vrår på Oberoi. Ingen tvekan att det är ett lyxigt hotell, även om atmosfären känns väl stelt för min smak.

När vi når fram till Ziya och träffar hovmästarinnan för att ange vår bokning, då får vi hemläxa. Min man har nämligen shorts på sig (vi hade det på känn). Men de är så proffsiga, så han får låna kostymbyxor.

Upplevelsen och mina omdömen kring kvällens mat kan du se på min instastory. Det jag kan säga är att servicen var fenomenal, platsen väldigt vacker men maten var ingenting märkvärdigt alls. Det var en trea av fem möjliga.