Jag tycker om att ge privata småaktörer en chans när jag är ute och reser. I och med resan till Lund fastnade jag på MillasVilla. En villa i centrala Lund som byggts till ett B&B och som nu blivit ett populärt personligt val för allehanda resenärer, enligt TripAdvisor.

Jag fick rummet högst upp och jag är mycket nöjd med mitt val av boende för denna affärsresa. 

Fint med takbjälkarna, trägolvet och framför allt, det lyxiga badrummet med skön golvvärme.

Queensängen var så otroligt skön. Jag sov bra. 

Det enda som var mindre bra var ventilationen. Det var oerhört torr luft så att jag vaknade flera gånger. Dessutom hade någon inte fyllt på tvålbehållarna och jag hade inte packat ner tvål då jag förmodade att det skulle finnas.

I övrigt var frukosten bra, servicen likaså och jag kan se mig återkomma.

Kram