Efter vår minikryssning till Mariehamn tar vi bilen och åker någon mil in i skogarna i Kapellskär till min svärmors landställe. Det är påskfirande tillsammans med mannens släkt.

Det känns pirrigt och väldigt roligt. Nya människor att lära känna. Solen skiner, det är varmt och direkt när vi kommer fram är det dags att gå och spela fotboll. 

Jag har aldrig spelat fotboll egentligen. Men såväl jag och min man är tävlingsinriktade. Så vi kör för glatta livet. Jag gör till och med 2 av 3 mål (utan att göra tåfjutt och trots allt annat än jumpaskor).

Det är bra med HIIT på Crossfit-träningarna också för jag har orken i rusherna. Vad roligt det är! Barnen och vuxna tillsammans. 

Påskmaten innebär årets första grillning, i alla fall för mig. Nu äter jag inte kött helst så jag äter medhavd mango och tar lite sallad. Det är bra för mig.

Efterrätten med cheesecake som en av barnen gjort som hon vill att jag ska smaka är allt annat än jag tål. Men inte vill jag göra ett barn ledsen. Oj, vad god den är. Tur att jag har nära till toaletten bara. 

Vi blir kvar till kvällen innan det är dags att åka hem och avrunda en jättefin påskafton. 

kram