Idag har jag agerat påskharens hjälpreda. I den underbara pre-sommarvärmen (21 grader!) har jag fixat påskägg, rim och gömt tre fina påskägg till mina killar. 

Ni vet det sedan innan. Jag älskar att överraska dem jag bryr mig om. Den här påsken umgås jag med min man, min son och hans äldsta son. Och därmed klurade jag ut i morse att jag skulle ordna lite påsk-feeling.

Det var en välkomnande känsla att ratta till Mall of Scandinavia, för att äta tidig middag med killarna (och jaga Pokémons), iklädd linne och kjol med bara ben och klackar.

Jag lurade iväg dem för att kunna verkställa de hemliga inköpen. Dajm, Piggelingodis, chillinötter och indisk chaigodis. Påskharen har tydligen ganska bra koll på vad familjemedlemmarna tycker om. Även om jag var lite fundersam, måste det verkligen vara godis i äggen. Jag tycker det är för mycket socker i vardagen överlag.

Väl hemma så fick det gå några timmar tills det blev mörkt. Sedan så fick de syn på harens hemliga meddelanden. Och jakten satte igång. Det blev så lyckat!

Leta under norska flaggan, under björnen och vid uppfarten. Den där påskharen är en klurig en.

Vad fint det känns att få vara familj igen. Jag är så tacksam.

Gömmer du ägg?

Kram