Prenumerera på Lika Olikas pedagogpepp

Vi människor är ofta duktiga på att ge de vi arbetar för allt vi kan. Vi vänder och vrider, trollar med knäna och går den extra milen. Men du då? Även du behöver tankas för att räcka till, och för att må bra.

Fem gånger om året

Lika Olika har därför tagit fram Pedagogpeppen som du får till dig fem gånger om året. Det är så mycket mer än ett mail. På några korta rader, och med vacker och boostande layout som omger, får du serverat till dig enkel och peppande kunskap om sätt för att öka nivåerna av:

  • Ork
  • Glädje
  • Självkänsla

Inom kollegiet – men framför allt – inuti dig!

Boosta dig själv

Fem unika teman som är till för dig. Och det bästa? Det finns ingen prestation eller någon som ska bedöma dig. Det kan alltså inte bli fel. Du måste ingenting. Kanske du inte läser Pedagogpeppen direkt utan sparar den till en dag då det passar dig bättre. Och det är så det ska vara. Det är du som leder vägen, för dig. Det viktiga är att du tar några minuter då och då för att få igång effekterna.

Kunskapen bakom

Att ändra sitt beteende med små puffar åt rätt riktning kallas för nudging. Nudging handlar om att minska avståndet mellan intentioner och vad man faktiskt gör. Man kan också ägna sig åt “självnudging”, som att ställa in påminnelser via en kalenderapp eller lappar som påminner i vardagen. (Källa: Martin Hedesström, Göteborgs universitet)

Och nu hjälper vi på Lika Olika dig att positivt puffa dig fem gånger om året. Inför novemberlovet, jullovet, sportlovet, påsklovet och sommarlovet. Tillfällen då vi anar att du har tiden att höja blicken en liten stund innan du ska ta fart igen.

Dina uppgifter hanteras enligt GDPR

Personuppgifter (namn och e-post) som lämnas i samband med prenumerationer av vårt nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant. När du avanmäler dig så tar vi bort dina personuppgifter.

Prenumerera här