Jag är glad över att jag valde de kläder jag gjorde. Rejäla höstkläder. Varma skor, tjock jacka och halsduk. För nu är hösten på frammarsch med råge. Mariehamn nästan regnar bort. 

Det blir till IWA jag styr kosan. Hade tänkt Bagarstugan men känner för att variera mig. Och det visar sig bli lyckosamt. Förutom helt okej sallad, så får jag kramas med två goa människor som på olika sätt stöttar och följer mitt toleransarbete med Lika Olika.

Dels Per, HR-direktör på Optinova som sponsrar arbetet för Godby högstadieskola under tre år. Och sedan Helena, vars son går på Södersunda skola som jag ska utbilda för tredje gången på onsdag.

Jag blir kvar några timmar, sedan tar jag på mig löpskorna (verkar vara inne i en ny period av löpning) och springer ett varv för att ladda batterierna inför kvällens utbildning.

Kram