Jag är så där taggad så att jag måste andas in och ut ordentligt där jag står på den superlånga rulltrappan på väg upp från underjorden och centralen i Stockholm. Jag ska till Waterfront och ge föreläsning till alla chefer på Sweco Architects.

Jag träffade en av cheferna, Kicki, under mitt anförande på Samhällsbyggardagarna i höstas. Hon gillade det hon hörde som jag pratade om kring empati och tolerans och fick även de andra cheferna att bjuda in mig till dem idag under deras kick-off för 2020.

Jag har sådan respekt för alla eventbolag som planerar och genomför events, stora som dessa. Så mycket ansvar, timing och ändå är det människor de arbetar med, så man kan aldrig riktigt veta hur det ska bli. Vilken stress och press!

Jenny och hennes kollegor som jag haft kontakt med sköter allt så himla bra, och är väldigt trevliga. Heja Life Event!

Det är så fint att ha Stadshuset som bakgrund i salen där jag ska föreläsa. Där inne i Blå hallen tog jag min examen från Handelshögskolan i Stockholm 2012, otroligt att det gått så många år redan sedan dess.

Kicki välkomnar mig upp på scenen. Alla tar sig tillbaka efter sin kafferast. Nu jäklar är jag superladdade, att få störa och beröra dem alla.

Några gråter, andra skrattar vissa bara stirrar. Jag ser att det jag säger tränger sig in. Precis som Kicki ”förvarnade” dem om.

Jag hörde Mary för några månader sedan men jag har tänkt på det hon sa, var orden hon använde för att välkomna mig till scenen.

Min timme går snabbt. Publiken är underbar. Jag är fylld till bredden.

Tack Kicki och alla andra.

Kram